ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Одещині браконьєри напали на журналістів 7 каналу

20.05.2016, 09:38

19 травня у селі Лебедівка Одеської області браконьєри погрожували знімальній групі програми розслідувань “Нормально” 7 каналу. Вони пробили колеса автомобіля журналістів, розклавши протиавтомобільні “їжаки” та закидали обидві машини знімальної групи яйцями. Про це повідомляє 7 канал.

Інцидент стався під час зйомки сюжету про діяльність браконьєрів на території національного заповідника “Тузловські лимани”.

Журналістам вдалося взнати ім’я зловмисника, який їм погрожував - його звати Віталій Терзі, повідомила у Фейсбук журналістка 7 каналу Марія Ковальова.

“Один з місцевих царьків Віталій Терзі з друзями спочатку кинули “їжаків” під колеса нашого авто. Прокололи нам дві шини. Знімальна група зупинилася замінити шини. У цей час беззаконники почали нарізати кола навколо машини і розряджати обойму в повітря. Кореспонденти зафіксували відстріляні гільзи. Після цього браконьєр Терзі взяв своїх дітей і кілька разів з малолітніми закидали наше авто яйцями”, - повідомила Марія.

Як повідомила Ковальова, у складі знімальної групи були В’ячеслав Касім, Ігор Гвоздьов, Віктор Надюк, Нікіта Крячко.

Директор національного заповідника “Тузловські лимани” Іван Русєв повідомив, що під час зйомки сюжету нападник на автівці ледве не наїхав на знімальну групу, а потім проткнув передні шини на автівці журналістів. Окрім того, він витягнув пістолет і розпочав стрілянину в повітря.

“Цей тип мало не збив журналістку 7 каналу. Пробив відразу 2 колеса машині 7 каналу. Шукаємо вулканізацію... все ще чекаємо поліцію... відморожується... Вже пройшло 2,5 години... А бандит... нагліє... стріляє в повітря... зник... даішники гналися за ним і... пропали”, - написав він у Фейсбук, виклавши фото нападника у соцмережу.

О 21 годині, додав директор заповідника, журналісти поїхали з місця події - всі цілі і неушкоджені.

На місці події працювали співробітники Національної поліції.

Фото з Фейсбук Івана Русєва та Марії Ковальової, 7 канал

Liked the article?
Help us be even more cool!