ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На НТВ вирізали слова акторки про Сенцова

31.03.2017, 11:47

Телеканал НТВ вирізав з телеверсії вручення кінопремії “Ніка” слова режисерів Олексія Красовського і Віталія Манського, а також актриси Олени Кореневої про політичну ситуацію в Росії. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на “Відкриту Росію”. Трансляція премії йшла в ефірі каналу на Далекому Сході.

З промови режисера Красовського НТВ залишив тільки слова подяки за премію. Під час церемонії він виступив на захист затриманих на акціях протесту 26 березня. Те ж саме відбулося з промовою Віталія Манського, який порівняв Росію з Північною Кореєю: ці слова в трансляцію не потрапили.

З виступу актриси Кореневої повністю вирізали згадку про політичних в'язнів, зокрема засудженого брата Олексія Навального і українського режисера Олега Сенцова.

Виступ режисера Олександра Сокурова в результаті показали повністю. Він закликав політиків звернути увагу на акції 26 березня і налагодити діалог з молоддю.

Тридцята церемонія вручення кінематографічних нагород “Ніка” відбулася 28 березня. Захід можна було подивитися в прямому ефірі в інтернеті.

26 березня в десятках міст Росії пройшли акції протесту проти корупції, організовані опозиційним політиком Олексієм Навальним. У більшості випадків заходи не були узгоджені з місцевою владою. У Москві затримано більше тисячі осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!