ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Майдані тривають сутички через те, кому ставити запитання Януковичу

22.02.2013, 04:07

У Києві на Майдані Незалежності, де має бути включення телепроекту «Діалог з країною»  час від часу виникають сутички між  громадянами через те, хто саме ставитиме запитання президенту України Віктору Януковичу, повідомляє «Телекритика».

За інформацією журналістів, які наразі присутні на Майдані,  для участі у проекті залучали заздалегідь визначених людей «по списку». А звичайні перехожі поставити запитання не мають змоги.

«Я бачила людей, яких тут збирали по списках. Це здебільшого представники освіти, яких традиційно зганяють на будь-які урочистості за участю президента», - сказала у коментарі кореспондент ТВі Анастасія Станко.

При цьому журналісти підозрюють, що частина громадян, які беруть участь у сутичках, є силовиками у штатському.

Журналіст каналу «Інтер» Максим Драбок, який веде включення з Майдану, зазначив: «Тут тривають сутички між тими, хто хоче поставити запитання, людьми у штатському, людьми спортивної тілобудови та всіма. Довелось ледь не матом розганяти людей,  щоб створити нормальну атмосферу».

Нагадаємо, наразі з 11 години триває прямий ефір проекту «Діалог з країною», у якому Президент України Віктор Янукович з нагоди третьої річниці своєї інавгурації спілкується з громадянами країни. У різних регіонах під час прямого ефіру працює 18 журналістів, які допомагають громадянам ставити запитання  Януковичу. 

Liked the article?
Help us be even more cool!