ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Львівщині затримали головреда інтернет-видання за вимагання хабара з чиновника

13.06.2017, 11:28

На Львівщині співробітники Служби безпеки України спільно з правоохоронцями викрили та затримали головного редактора інтернет-видання за вимагання хабара з чиновника. Про це повідомляється на сайті СБУ.

Правоохоронці встановили, що головний редактор, який також є головою однієї з громадських організацій, вимагав від керівника філії державного підприємства 500 доларів США. У таку суму зловмисник оцінив припинення журналістського розслідування та непублікацію інформації про чиновника в інтернет-виданні.

“Суму в гривневому еквіваленті головний редактор отримав на банківську картку, після чого повідомив посадовцю, що підготовку матеріалу “замовили” конкуренти для його звільнення з посади”, - повідомляє спецслужба.

Чоловіка затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, після засідання ради громадської організації.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Як повідомляє Гал-інфо, затриманим виявися Володимир Ліпчанський. На його сторінці у Фейсбук вказано, що він є головним редактором інформаційного вісника “Депеша” (м.Стрий) та очолює громадську організацію “Журналістське розслідування і правова допомога”.

Фото - СБУ

Liked the article?
Help us be even more cool!