ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Луганщині окупанти проводять "бесіди" з дітьми, які повертаються з літніх таборів у РФ, – ЛОВА

На окупованій території Луганської області дітей, які повертаються з літніх таборів у Російській Федерації чекають "індивідуальні бесіди" з представниками спецслужб росіян.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Telegram.

"Крім цього, в них ретельно перевіряють мобільні телефони. Підлітки більше року практично не мали доступу до інтернету. Тому колаборанти підозрюють, що при виїзді з міста ті можуть підтримувати зв’язки з однолітками, які евакуювалися, та дізнаватися новини з джерел, не окутаних російською пропагандою", – зауважив Лисогор.

Також окупанти остерігаються, що діти можуть повідомляти про останні події, що відбуваються в Сєвєродонецьку. У разі підозри загарбники викликають на такі "бесіди" батьків.

"У школі № 14 в Лисичанську вдень діє штаб провладної партії, де спостерігається скупчення цивільних. Однак уночі приміщення служить укриттям для військових РФ, які таким чином прикривають себе місцевим населенням", – зауважив Лисогор.

Як повідомляв ІМІ, на Луганщині російські окупанти перевіряють телефони місцевих мешканців на наявність діалогів із друзями та родичами з підконтрольних Україні територій.

Liked the article?
Help us be even more cool!