ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Луганщині противник євроінтеграції напав на журналістів "Інтеру"

19.12.2013, 12:25

17 грудня на пропускному пункті "Ізварине" на українсько-російському кордоні невідомий житель села Ізварине Луганської області перешкоджав знімальній групі телеканалу "Інтер" висвітлювати автопробіг прихильників європейської інтеграції України. Чоловік вів себе агресивно до журналіста Руслана Міщенка та оператора Віталія Ромаса, також вдарив по камері, повідомляють Подробности.

Як йдеться у сюжеті, журналісти знімали конфлікт між учасниками автопробігу на підтримку євроінтеграції та місцевими жителями, які виступають за вступ до Митного союзу.

Учасники автопробігу хотіли встановити на пропускному пункті “Ізварине” прапор Євросоюзу, але один з місцевих жителів його вирвав та викинув у сніговий замет.

Коли оператор “Інтера” почав це знімати, інший місцевий житель накинувся на журналістів і кілька разів ударив камеру, закликаючи не знімати інцидент.

Нападник віві себе агресивно, не реагував на зауваження журналістів про те, що вони здійснюють свої професійні обов'язки. Журналісти та камера не постраждали.

Liked the article?
Help us be even more cool!