ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Київщині під час акції протесту постраждала журналістка

05.06.2019, 14:27
Фото – скриншот з відео ТСН

У Переяславі-Хмельницькому (Київська область) під час акції протесту щодо смертельного поранення поліцейськими п'ятирічного хлопчика постраждала журналістка.

Про поранення журналістки повідомила кореспондентка ТСН Наталя Нагорна під час прямого ефіру зі студією, інформує “Детектор медіа”.

За її словами, журналістку було поранено в ногу.

“Поранено журналістку. В неї прилетіла одна з таких світло-шумових штук. Поліція тут є, у них тільки що кинули фаєр, поліція нічого не робить. Київські активісти палять фаєри. Поліція діалогу намагається розборонити. В поліцію теж летять фаєри”, – сказала вона.

Журналістка повідомила колегам, що “особливо не постраждала”.

В коментарі ІМІ Наталя Нагорна повідомила, що поранення отримала дівчина, яка стрімила з події, проте вона не знає, з якого вона медіа.

“Чи працює вона саме як журналіст чи просто від якоїсь ГО, я не можу сказати. Там вона позиціонувала себе як журналіст і в неї насправді прилетіла димова шашка, але я  з нею незнайома”, - уточнила Нагорна.

Нагадаємо, 3 червня в лікарні помер Кирило Тлявов після поранення в голову. 4 червня суд взяв під варту підозрюваних у його вбивстві – поліцейських Володимира Петровця та Івана Приходька. Спочатку їх підозрювали за статтями про хуліганство і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, потім перекваліфікували підозру на статтю про умисне вбивство.

Liked the article?
Help us be even more cool!