ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Київщині депутат напав на редактора газети

24.06.2019, 10:01

У Київській області  22 червня на редактора газети і сайту "Зоря Приірпіння" Олександра Наказненка  напав депутат Гостомельської селищної ради Юрій Марчук і вдарив його кулаком у потилицю. Про це повідомляє "Зоря Приірпіння".

"Це сталося на Гостомельському ринку в обідній час, коли я туди заніс на роздачу черговий випуск своєї газети, – розповів Олександр Наказненко. – Депутат Гостомельської селищної ради Юрій Марчук, побачивши мене на ринку з пачкою газет, спочатку не давав пройти й прискіпувався до мене з образами та погрозами. Коли я пройшов повз нього і пішов далі з газетами, він підбіг до мене ззаду й завдав удару кулаком у потилицю. Я розвернувся, давши адекватну відсіч. Після чого Марчук почав мені погрожувати, гукаючи "давай відійдемо розбремося". Інцидент продовжився за кілька хвилин уже на автостоянці навпроти ринку. Навчений попереднім досвідом, я почав записувати спілкування з Марчуком на відео, сказавши забійкуватому депутату, що його дії вийшли за межі правового поля. Далі він продовжував поводитися неадекватно, при свідках вибив у мене з рук смартфон, яким я проводив відеозапис".

Після інциденту Олександр Наказненко подав заяву до поліції. Він пов’язує цей напад зі своєю професійною діяльністю. Як ідеться в повідомленні, редактор "Зорі Приірпіння" вже давно критикував на сторінках газети та сайту діяльність гостомельського депутата Юрія Марчука.

Наказненко пов’язує напад на нього з погрозами розправи депутата Марчука із серією критичних публікацій, вважаючи цей інцидент брутальним перешкоджанням професійній діяльності журналіста.

https://youtu.be/ZmSj_BSz7Tg
Liked the article?
Help us be even more cool!