ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Комітеті з питань нацбезпеки та оборони запропонували протидіяти "п'ятій колоні"

26.11.2018, 16:03
Фото - detector.media

Народний депутат від фракції “Народний фронт” Юрій Береза запропонував створити законодавчі норми щодо протистояння України в інформаційному полі. Про це він сказав на засіданні Комітету з питань національної безпеки й оборони 26 листопада, під час якого було підтримано запровадження воєнного стану в Україні до 25 січня, повідомляє “Детектор медіа”.

“Доручити спецслужбам або президенту внести зараз доповнення або окремий закон про протидію п’ятій колоні. Ми зараз можемо протистояти якраз в інформаційному полі, бо ми закривали закривали NewsOne і не закрили. Ці всі дії повинні відбутися негайно – про закриття російських каналів, про арешт російської агентури”, – сказав він.

З цією пропозицією він звернувся до голови комітету Сергія Пашинського.

“Це я хочу, щоб ви, як голова комітету, доповіли голові РНБО, що нам потрібен цей закон. У нас не було такого стану, у нас не було такого досвіду, і нам зараз необхідно реагувати в усіх сферах. Проросійська наволоч має бути закрита”, – сказав він.

Нагадаємо, Рада національної безпеки й оборони на засіданні опівночі 26 листопада підтримала пропозицію Президента України Петра Порошенка про звернення до Верховної Ради України щодо запровадження в країні воєнного стану.

Міністр інформаційної політики, член РНБО Юрій Стець на засіданні Ради національної безпеки й оборони повідомив, що воєнний стан не передбачатиме жодних обмежень свободи слова. Він також закликав журналістів користуватися офіційними джерелами інформації.

26 листопада о 16:00 заплановано позачергове засідання Верховної Ради України у зв’язку з діями РФ в Азовському морі.

Liked the article?
Help us be even more cool!