ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Кіровоградщині з'явилося нове онлайн-видання "Знам’янка.City"

06.03.2023, 10:00
Фото – Знам’янка.City
Фото – Знам’янка.City

У місті Знам’янка Кіровоградської області відкрилося нове онлайн-видання “Знам’янка.City”. Новинний портал є результатом співпраці команди працівників газети “Сільське життя” та Агенції медійного росту “Або”, повідомляється на сайті проєкту.

“Ми поставили перед собою завдання показати, розповісти, познайомити і закохати вас у це місто, а також розробити корисні інструкції для зручного життя у ньому. Прагнемо робити все для того, щоб якнайбільше людей з усієї країни дізнавалося про Знам’янку, нашу креативну молодь і їхні ініціативи, фестивалі українських страв, смачні рекорди, зелені садиби”, – окреслила плани нового проєкту головна редакторка видання Катерина Матко.

Водночас журналістка наголосила, що газета “Сільське життя” не припиняє роботу і виходитиме з тією ж періодичністю, як і раніше. 

“Ми йдемо в онлайн, однак не забуваємо й про аудиторію наших читачів, які віддають перевагу друкованій пресі”, – підсумувала Матко.

Крім того, головна редакторка запросила читачів брати участь у наповненні сайту та надсилати теми для публікацій на пошту видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!