ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Кіровоградщині "поштарі" поширювали недостовірні дані про місцеву газету

Редакторка кіровоградської обласної друкованої газети “Нова газета” Інна Тільнова повідомила, що працівники Укрпошти відмовляли потенційних читачів передплачувати газету. 

Про це Тільнова розповіла представникові ІМІ на Кіровоградщині.

За словами медійниці, два випадки сталися на початку грудня. 

“Одного нашого читача відмовили передплачувати “Нову газету”, бо, мовляв, вона вже не буде виходити у 2024 році. І це було на головпоштамті в Кропивницькому! А от у Благовіщенську нашій читачці сказали, що “Нова газета” не виходить, тому її і не приносять. Хоча, як розумієте, це зовсім не так, адже ми продовжуємо працювати й не планували зупиняти друк”, – розповіла Тільнова. 

Щоб зрозуміти, що сталось, редакторка зателефонувала до директорки Укрпошти в області Тетяни Капустіної, яка запевнила, що розбереться із ситуацією. Озвучені ж випадки керівниця поштарів Кіровоградщини назвала “людським фактором”. 

Представник ІМІ також спробував зв’язатися з Тетяною Капустіною, однак на дзвінки вона не відповіла.

Редакторка “Нової газети” Інна Тільнова подякувала читачам за небайдужість, адже саме завдяки їм вдалося дізнатися про такі дії працівників Укрпошти. 

ІМІ продовжуватиме стежити за розвитком ситуації та додатково опублікує коментар чи офіційну реакцію на події представника/-ці Укрпошти, щойно такі будуть отримані.

Liked the article?
Help us be even more cool!