ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Кіпрі натовп штурмував телекомпанію під час протестів через ковід-паспорти

19.07.2021, 11:45
Фото – AFP
Фото – AFP

У столиці Кіпру Нікосії в ніч на 19 липня учасники протесту підпалили кілька автівок поблизу редакції та побили вікна телеканалу Sigma TV. Вважається, що канал займає жорстку позицію щодо противників вакцинації.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на France24.

Увечері 18 липня близько 5 тис. протестувальників вийшли на демонстрацію біля президентського палацу. Після закінчення акції близько половини з них пішли до будівлі телеканалу Sigma TV.

Телеканал повідомив, що поліція пройшла до будівлі, щоб захистити тих, хто там працює.

Телекомпанія стала об'єктом попередніх протестів проти заходів щодо боротьби з коронавірусом.

Минулого тижня Кіпр ввів “паспорт безпеки”. Згідно з новими положеннями, у країні право відвідувати супермаркети, торговельні центри, ресторани та інші підприємства буде надане лише людям з посвідкою про вакцинацію проти коронавірусу.

Після нового сплеску захворюваності Кіпр також розширив свою програму вакцинації, внісши до неї підлітків віком 16 і 17 років, і активізував зусилля, щоб переконати молодих людей зробити щеплення.

На Кіпрі зареєстровано понад 90 тис. випадків коронавірусу і 384 випадки смерті.

Під час інцидентів та арештів 12 військових дістали поранення, семеро з них госпіталізували. Двоє правоохоронців серйозно поранено. Поліція заарештувала п’ять осіб, за підозрою в участі в безладах.

Liked the article?
Help us be even more cool!