ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хрещатику відбудеться святкове Ралі журналістів

29.05.2019, 12:00
Фото - kmamk.com

У Києві 9 червня відбудеться святкове Ралі журналістів. Захід триватиме з 10:00 до 21:00 на Хрещатику – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Проект із нагоди святкування Дня журналіста ініційований громадською організацією “Київський міський автомотоклуб”.

За інформацією організаторів, Ралі журналістів – це клубне змагання на серійних автомобілях, яке проходить вулицями столиці відповідно до вимог Правил дорожнього руху.

На учасників також чекають спеціальні ділянки зі слалому (швидкісне маневрування), на яких потрібно якнайшвидше проїхати задану фігуру. Головне – пройти маршрут, проставити відмітки в дорожніх листах та дістатися фінішу у відведений час. Майстерність екіпажів оцінюють компетентні судді. Змагання контролюють із самого початку до фінішу, щоб зібрати найточніші результати, правильно підрахувати час кожного екіпажу та нагородити переможців.

До змагання допускаються винятково серійні легкові автомобілі, зареєстровані в сервісних відділеннях Міністерства внутрішніх справ. Зареєструвати екіпаж можна тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!