ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На журналістку за запитання Герезі напав охоронець

24.09.2012, 01:33
У Києві 21 вересня стався інцидент між одним із заступників мера Києва та журналісткою, який наразі перевіряє столична міліція, повідомляє ГУМВС м.Києва. 
У ВО «Свобода» повідомляють, що інцидент стався із журналісткою партійної газети Онисею Гарай і стверджують, що на неї напав охоронець секретаря Київської міської ради Галини Гереги.
 

Як повідомляється на сайті ГУМВС м.Києва, інцидент стався близько 19-ї години, по проспекту Лісовому у Деснянському районі столиці, після проведеного благочинного заходу за участю учнів навчального закладу №39, на виході з будівлі.

На місце події було викликано наряд міліції та слідчо-оперативну групу Деснянського райуправління. По прибуттю до працівників міліції  з заявами про протиправні дії відносно одне одного звернулися двоє учасників інциденту, у тому числі й журналістка.

На момент подання заяви документально підтвердити свою належність до роботи у засобах масової інформації ця особа не змогла, зазначили у міліції.

На даний час всі учасники інциденту встановлені. За фактом події проводиться дослідча перевірка. За її результатами буде прийняте процесуальне рішення.

Як зазначає прес-служба "Свободи": "Коли журналістка поставила запитання Герезі, її охоронець напав на дівчину та почав бити. В цей час у інших журналістів вибили з рук відео та фототехніку. Згодом нападники викликали на підмогу загін "Беркуту".

Також у прес-службі стверджують, що один з охоронців Гереги в поясненнях міліції звинуватив 19-річну Гарай в тому, що саме вона напала на нього з ножем і хотіла пограбувати.
 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!