ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На журналістів напали на місці загибелі заступника глави Адміністрації Президента

19.09.2016, 10:49

18 вересня в Києві, на місці загибелі заступника глави Адміністрації Президента Андрія Таранова, група невідомих чоловіків напала на знімальну групу телеканалу «Еспресо», розтрощила камеру й мікрофон журналістів і викинула техніку у воду.

Коли журналісти намагалися з’ясувати обставини загибелі Андрія Таранова, невідомі люди почали перешкоджати діяльності знімальної групи. Нападники завдали тілесних ушкоджень оператору, а також водію знімальної групи. Окрім цього, вони розтрощили і викинули у воду камеру та мікрофон, які належали телеканалу «Еспресо».

Заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов розбився 18 вересня на водному мотоциклі в Києві на Дніпрі. Першим про аварію на воді, в якій загинув високопосадовець, повідомив телеканал «Еспресо», журналісти якого одразу опинилися на місці трагедії. Також «Еспресо» з посиланням на власні джерела одним з перших назвав ім’я загиблого.

Андрій Таранов очолював Раду захисту журналістів і свободи слова, був співголовою Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні.

"Детектор медіа"

Liked the article?
Help us be even more cool!