ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Житомирщині невідомі погрожували журналісту, який зафіксував підкуп учасників мітингу

18.12.2013, 11:06

14 грудня у місті Володарську-Волинському невідомі погрожували журналісту-фрілансеру Сергію Сіваченко (публікується під псевдонімом Павло Курганський). Про це він повідомив «Телекритиці».

За його словами, близько 21 години він на центральній площі міста зафіксував факти підкупу громадян. Кілька осіб відмічали прибулих у автобусах із Києва, домовлялися з ними про режим оплати за перебування на столичних акціях.

Помітивши в руках журналіста фотоапарат, троє чоловіків із загальної групи почали вимагати у нього технічний засіб, погрожували словами: «Зараз викличемо міліцію і тобі - капець!» .

«Не почувши чіткого представлення від досі невідомих осіб, я розвернувся та рушив убік. Переговоривши між собою, можливі куратори поїздки спробували мене наздогнати. Один з переслідувачів у цей час назвався прокурором Гонгало Йосипом Васильовичем, інший - Петренком», - розповів Сіваченко.

Після того, як журналіста не вдалось наздогнати, переслідувачі на двох автомобілях підрізали його на тротуарі, після чого почали погрожувати побиттям.

Однак Сергій Сіваченко  звернувся до перехожих і фотографував нападників. Після цього вони пішли.

Журналіст повідомив, що вирішив не звертатись до правоохоронних органів.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!