ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На "Інтер" влаштовується російський журналіст, який розповідав про "українських карателів"

13.03.2015, 13:24

Телеканал "Інтер" має намір взяти на роботу журналіста російського 5 каналу Леоніда Муравйова, відомого своїми пропагандистськими і необ'єктивними сюжетами про Україну. Про це повідомляє "Дуся" з посиланням на свої джерела на каналі.

Як пише видання, Муравйов може зайняти місце випускаючого редактора інформаційної програми "Подробиці" або "Подробиці тижня".

Леонід Муравйов працював кореспондентом 5-го каналу (Санкт-Петербург) в зоні АТО, яку він регулярно називав “каральною операцією”, мовив про проблеми “ДНР” і “ЛНР”, а також регулярно звинувачував “українських карателів” в “обстрілі мирних міст”.

Ще 28 січня він розповідав про те, як “маленькі карателі” з неназваного київського дитбудинку мучили донецьких сиріт, а вже 20 лютого він приземлився в “Борисполі”, де його зустріла шеф-редактор “Подробиць тижня” Марія Столярова, також російська журналістка, тепер працює на “Інтері”.

Столярова підтвердила інформацію про намір Муравйова працювати на “Інтері”, його кандидатуру там розглядають. Однак він не працюватиме журналістом, і рішення ще остаточно не прийняте.

Також вона вважає логічним працевлаштовувати на український телеканал журналіста, який робив антиукраїнські сюжети, “якщо ми затіяли гру в пропаганду – а вона така – то логічно наймати фахівців, які абсолютно чітко знають методологію гри, і ту, і іншу сторону. Я сама знаю методологію і тієї, і цієї сторони. Я покаталася по війні з двох сторін і можу зробити висновки”.

Liked the article?
Help us be even more cool!