ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хмельниччині селищний голова не пускав журналістів ТВі на засідання бюджетної комісії

15.06.2012, 00:53

12 червня 2012 року селищний голова райцентру Стара Синява Хмельницької області Олександр Романенко перешкоджав роботі журналістів ТВі, які висвітлювали засідання бюджетної комісії селищної ради Старої Синяви. Про це у своєму блозі на Український правді написав журналіст ТВі Артем Шевченко.

За словами Шевченка, на засіданні планували розглянути питання надання дозволів ДП "Поділля" на виготовлення проектної документації на право оренди декількох ставів, які знаходяться у користуванні ВАТ "Хмельницькрибгосп".

На відео, яке Шевченко розмістив у блозі, видно, як Романенко виштовхує журналіста ТВі з кабінету, де відбувалося засідання.

“Цей ласий шмат бізнесу вже давно не дає спокою чи не найбільш одіозному з усіх українських голів облдержадміністрацій – Василю Ядусі, главі Хмельницької ОДА. Афільовані з ним структури намагаються прибрати до своїх рук прибуткове підприємство. А Олександр Романенко, селищний голова Старої Синяви, 22 березня 2012 року, підробивши рішення сесії, підписав розпорядження селищної ради про передачу земель "Хмельницькрибгоспу" іншому підприємству ДП “Поділля”. І у такий брутальний спосіб – фізично перешкоджаючи роботі журналістів – намагається приховати свій службовий злочин”, - написав Шевченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!