ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Херсонщині шкільне радіо об'єднало учнів, які живуть у всьому світі

Шкільне радіо "1000 друзів" почало роботу п'ять місяців тому та об'єднало учнів, які живуть у всьому світі.

Про це пише "О, море!" з посиланням на засновника радіостанції, директора школи гуманітарної праці Артема Кияновського.

Радіо створили для того, щоб об'єднати учнів, викладачів і батьків у часи, коли спілкування та обмін інформацією стали особливо важливими.

"Радіо працює цілодобово, пропонуючи різноманітний контент без реклами, що робить його унікальним майданчиком для вільного вираження думок та ідей. Над створенням програм працюють діти разом з вчителями. Також запрошуємо різних гостей на ефіри. Впродовж цього часу проєкт зміг зібрати аудиторію в понад 40 країнах світу, що свідчить про його міжнародне визнання та значення. Радіо стало не лише платформою для обміну досвідом між освітянами та учнями, а й засобом для розвитку міжнародних освітніх і культурних зв'язків", – зазначила в коментарі виданню директорка радіо "1000 друзів" Анна Кириленко.

Вона додала, що заснування радіо стало відповіддю на потребу у створенні платформи, яка б дозволяла зберігати зв'язок між учнями, вчителями та батьками в умовах обмеженого фізичного спілкування. Бо ШГП у Херсоні працює в дистанційному форматі. 

"У нас з'явилося як інструмент, що сприяє об'єднанню дітей і дорослих навколо освіти та культури незалежно від географічних кордонів. Бо деякі діти перебувають наразі за межами нашої країни", – додала Анна Кириленко.

Liked the article?
Help us be even more cool!