ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Херсонщині не працюють мобільні мережі Vodafone та "Київстар"

04.03.2022, 14:17
Фото: Pexels
Фото: Pexels

У Херсонській області відімкнули мобільні мережі Vodafone та "Київстар". Про це повідомляє Суспільне з посиланням на голову Херсонської обласної військової адміністрації Геннадія Лагуту.

"Київстар" повідомляє, що сталося пошкодження оптомережі.

"Наразі мобільний зв’язок у місті Херсон та частині населених пунктів області не працює через численні розриви волоконно-оптичної мережі. Відновлення зруйнованих ділянок мережі розпочнеться одразу, як у наших спеціалістів буде доступ до місць пошкодження. "Київстар" докладатиме всіх зусиль для того, щоб ця ситуація була якнайшвидше вирішена", – ідеться в повідомленні.

Водночас ресурс Ukraine NOW інформує, що можна під'єднати e-sim від Lifecell.

"У кого в Херсоні не працює Vodafone і "Київстар", є можливість через  вайфай зареєструвати й підключити e-sim від Lifecell, можна зробити через Monobank. Це спрацює для телефонів, що підтримують e-sim (iPhone та нові моделі Android). Посилання: https://monobank.ua/r/qGnzz", – ідеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 3 березня в Херсоні окупанти захопили приміщення філії Суспільного, команда продовжує роботу віддалено. Навколо будівлі озброєні чоловіки встановили розтяжки. Крім того, окупанти, які захопили студію телебачення та телецентр, відімкнули телевізійний сигнал українського телебачення. 4 березня стало відомо, що в Херсоні через приставку Т2 окупанти почали транслювати 24 російські телеканали та три радіоканали.

Liked the article?
Help us be even more cool!