ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Херсонщині в одному з найвіддаленіших районів створили комунальну FM-радіостанцію

13.03.2017, 15:30

Іванівська селищна рада (Херсонська область) ухвалила рішення про заснування комунального підприємства телерадіокомпанія “Іванівське радіо”. Таке рішення селищна рада прийняла 6 березня, повідомляє сайт новин Іванівського району Степ ньюз.

Такий проект реалізовується в рамках державної програми “Мовлення громад”, згідно із якою держава надає на пільгових умовах радіочастоти FM-діапазону для реалізації місцевого радіомовлення.

Відповідно до програми, мовлення відбуватиметься через FM-передавач малої потужності, до 10 Вт. Такої потужності буде достатньо лише для покриття смт Іванівка та сіл Шотівка, Нововасилівка і Першотравневе.

Після організації радіомовлення в Іванівці, у віддалених селах району будуть встановлені ретранслятори, щоб забезпечити максимальний охоплення аудиторії району.

Орієнтовний початок мовлення радіо в Іванівці серпень/вересень 2017 року. Іванівський район – один з найвіддаленіших у Херсонській області. Жодна обласна радіостанція та більшість телеканалів покриття там не мають.

Liked the article?
Help us be even more cool!