ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Херсонщині журналістам розсилають фейкові смс про перенесення мітингу пам'яті

18.05.2016, 15:21

Херсонським журналістам, які знаходяться в Генічеську (Херсонська область) на заходах, присвячених 72-й річниці депортації кримськотатарського народу, з невідомого телефонного номеру надійшло неправдиве повідомлення про перенесення мітингу пам'яті біля контрольного пункту в’їзду-виїзду “Чонгар”. Про це повідомляє “Херсон Онлайн”, журналістка якого також отримала таке повідомлення.

Як пише видання, у повідомленні йдеться про перенесення мітингу на 17 годину через побоювання за безпеку. Раніше анонсувалося, що мітинг розпочнеться о 16:00.

Кореспондент видання передзвонила за телефонним номером, з якого прийшло повідомлення, і з'ясувала, що абонент знаходиться в Краматорську Донецької області. Жінка була здивована дзвінком.

За інформацією джерел видання в СБУ, це може бути спецоперацією російських спецслужб, які можуть відсилати смс або телефонувати з номерів навіть без відома абонентів, які користуються даними номерами.

Журналісти попереджені про провокації, пише видання.

Як повідомляє представник ІМІ в Херсонській області, таке повідомлення надійшло також журналістам телеканалу “Інтер”.

Сьогодні, 18 травня, в Генічеську на мітингу, присвяченому 72-й річниці депортації кримських татар, вшанували пам'ять жертв тоталітарного режиму і депортації корінного кримського народу.

Після закінчення заходу його учасники відправляться автопробігом на кордон з Кримом, до КПВВ “Чонгар”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото - "Херсон Онлайн"

Liked the article?
Help us be even more cool!