ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині активісти та учасники АТО запустили нове регіональне інтернет-видання

22.05.2017, 11:22

У Лозовій Харківської області стартувала робота громадського інтернет-видання “Лоза. Новини Лозової”.

Як зазначається на сайті проекту, це ініціатива місцевих громадських активістів, серед яких і учасники АТО.

Як розповіли у редакції, яку зараз координує журналістка Надія Труш, видання створено як платформу громадянської журналістики для висвітлення подій Лозової та Харківської області.

“Наше видання працює, дотримуючись принципів незалежності, об’єктивності, громадянської участі. Мета інтернет-видання –  розвиток суспільно корисних ініціатив та сприяння демократичним перетворенням у державі. “Лоза” – інтернет-видання громадянської журналістики, медіа-активізму. Це означає, що ми працюємо для поширення принципів відкритості і незалежності у висвітленні подій; відкрита інформаційна платформа громадянської журналістики для дискусій на будь-яку тему, висловитися на якій може кожен, якщо це не суперечить законам України, у тому числі, законам моралі”, - розповіла Надія Труш.

За її словами, видання існує на самофінансуванні та ставить перед собою мету об’єднання громадянського суспільства на Лозівщині.

Нагадаємо, раніше у цьому районі локальний провайдер ТРК “Вектор”, що працює також як ТБ, блокував трансляцію телеканалу “Сігма” (Харківська область) в своїй кабельній мережі.

Всього в Лозовій працює шість ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!