ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На хабарі затримали менеджерку херсонської філії Суспільного

01.06.2021, 12:05
Фото – Херсонська обласна прокуратура
Фото – Херсонська обласна прокуратура

Служба безпеки України провела 31 травня обшуки в Херсонській філії Суспільного мовника. Затримано менеджерку філії, повідомляє Суспільне.

За інформацією Херсонської обласної прокуратури, сталося це під час отримання нею неправомірної вигоди в сумі близько 3 тисяч гривень.

"Установлено, що жінка організувала схему, за якою підпорядкованим їй працівникам призначалися премії, після чого 50% з нарахованої доплати щомісячно співробітники мали віддати своїй керівниці. Така схема незаконного отримання коштів діяла щонайменше останні пів року", – повідомила прокуратура.

Наразі менеджерці філії готується оголошення підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна").

За словами речниці Нацполіції в Херсонській області Тетяни Скуби, менеджерку Оксану Шило затримали на підставі статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Зараз вона в ізоляторі тимчасового тримання, де перебуватиме до обрання їй міри запобіжного заходу.

Адвокатка менеджерки філії Катерина Усова відмовилася від коментарів, посилаючись на те, що проводяться слідчі дії.

Суспільний мовник очікує на об’єктивне, всебічне та законне розслідування з боку правоохоронних органів і готовий сприяти слідству. Як ідеться в заяві Суспільного, водночас важливо, щоб розслідування відбувалося прозоро та не мало ознак будь-якого тиску на компанію.

Liked the article?
Help us be even more cool!