ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Громадському радіо поновлюється програма "З понеділка"

Громадське радіо перезапускає програму "З понеділка", у якій журналістка, консультантка зі здоровʼя, нутриціологиня Катерина Мацюпа розповідатиме про те, як почуватися комфортно у власному тілі щодня: без виснажливих дієт і тренувань, отримуючи задоволення від життя. Програму можна подивитись і на YouTube

Про це ведуча та авторка програми Катерина Мацюпа розповіла в етері Громадського радіо.

За її словами, до програми долучатимуться експерти, які дотичні до сфери здоровʼя або ж можуть поділитися власним баченням того, як бути здоровому в не дуже типових для цього умовах. У програмі "З понеділка" також буде постійна рубрика, яка матиме назву "Ваші питання".

"Я завжди збираю ці питання у своєму Instagram. Також ви можете ставити питання в соціальних мережах Громадського радіо, під дописами програми. Крім того, програма "З понеділка" виходитиме на YouTube – там ви теж можете ставити свої питання. Ви також можете писати свої побажання щодо експерта, якого б ви хотіли почути", – розповіла Катерина Мацюпа.

У програмі також буде інший формат, він виходитиме в етер через тиждень. Катерина Мацюпа разом з іншою ведучою Лізою Цареградською обговорюватимуть історії, питання та роздуми щодо конкретної теми, яка анонсуватиметься завчасно і яка обговорювалась перед тим з експертом.

Це прямоетерна програма, тому слухачі зможуть зателефонувати в студію. Свою історію чи думки можна надіслати на електронну скриньку Катерини [email protected] або в соціальні мережі Громадського радіо з поміткою "З понеділка".

За словами Катерини Мацюпи, вона багато вчилась і зараз настав час поділитися своїми знаннями:

"У 2020 році я почала навчання у сфері здорового способу життя. Я накопичувала знання, імплементувала їх у себе і ділилася ними зі знайомими чи колегами на Громадському радіо. Але в мене виникло бажання розповісти про це широкій масі людей, бо те, що таке саркоплазматична гіпертрофія, знає кожен фітнес-тренер, але пояснити людям, чому це важливо і чому про це корисно знати, – ні. Я зрозуміла, що можу це зробити класно".

Перший випуск програми "З понеділка" вийде в етер у понеділок, 8 січня, о 14:00, після випуску новин. У ньому йтиметься про когнітивно-поведінкову терапію. Гостем програми буде психолог, психотерапевт когнітивно-поведінкової терапії, кандидат філософських наук, доцент Євген Пілецький.

Liked the article?
Help us be even more cool!