ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув військовий, режисер монтажу телеканалу XSPORT Антон Яковенко

Антон Яковенко. Фото – фейсбук Сергія Яковенка

На фронті загинув військовослужбовець Антон Яковенко, який до початку повномасштабного вторгнення РФ працював на телеканалі XSPORT режисером монтажу. Про це йдеться 28 лютого на сайті XSPORT.

“На війні загинув наш друг і колега Антон Яковенко. Про це повідомила його дружина. Антон працював на телеканалі XSPORT режисером монтажу різноманітних проєктів, робив промо або, як зрозуміліше глядачам, анонси наших програм та трансляцій”, – повідомляє канал. Зокрема, робив хокейний щотижневик “Льодовиковий період”. 

Від початку повномасштабного вторгнення Антон Яковенко боронив Україну в складі 72 ОМБр імені Чорних Запорожців, де свого часу проходив строкову службу. 

Свій останній бій Антон Яковенко прийняв у Вугледарі (Донецька область).

Фото – із сайту xsport.ua

“Антон завжди мало розказував про себе, а на запитання про всю важкість та жах війни просто казав: “Ай, Саня, тяжко… Але ми тримаємось! Треба цю наволоч вигнати”. За час війни ми бачились двічі, коли Антон приїздив у нетривалі тижневі відпустки. Завжди було якось незручно відбирати його час, який він міг би провести з родиною. Але Антон знаходив можливість побачитись, поговорити про особисте, про роботу, поцікавитись, чи все добре в кожного з нас, кого він боронив, перебуваючи там – на нулі. Завжди на позитиві – це про нього. Свій останній бій Антон Яковенко прийняв у Вугледарі…” – написав колега Олександр Сукманський.

За даними Інституту масової інформації, Антон Яковенко став 71-м медійником, що загинув унаслідок російської агресії проти України.

ІМІ веде моніторинг злочинів Росії проти медіа та журналістів в Україні. За два роки з початку повномасштабного вторгнення Росія скоїла 567 злочинів проти журналістів та медіа в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!