ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув військовий, головред "Горинь.інфо" Тарас Давидюк

04.11.2023, 07:51
Фото – фейсбук Тарас Давидюк
Фото – фейсбук Тарас Давидюк

На війні загинув військовий, головний редактор та засновник рівненського видання "Горинь.інфо" Тарас Давидюк. Про це повідомляється на сайті медіа.

Захисник загинув 3 листопада на околицях Роботиного Запорізької області. Йому було 37 років.

Видання зазначає, що журналіст був добре відомий усій патріотичній спільноті Рівненщини, адже ще з 2002 року був активним у різних патріотичних організаціях. Зокрема, він був членом Молодого Руху, а також очолював осередки Молодіжного Націоналістичного Конгресу та "Активної молоді". Був певний час членом місцевого осередку "Пласту" в Острозі.

Випускник Острозької академії за спеціальністю "політолог".

Взимку 2013–2014 років брав участь у Революції гідності. З початком російсько-української війни служив у добровольчому батальйоні "Гарпун", де було багато пластунів. Опісля продовжив службу в одному з окремих розвідувальних батальйонів ЗСУ. Додому повернувся лише навесні 2019 року. 

З початку повномасштабної війни Тарас пішов на фронт. Останніми місяцями воював у 14 окремому полку разом зі своїми побратимами ще з "Гарпуна".

У вересні цього року журналіст заручився з коханою. 27 жовтня Тарас написав у себе на сторінці: "На сьогодні немає і не може бути важливіших справ, ніж війна. І це мають зрозуміти всі. І не лише зрозуміти, але й діяти відповідно".

Редакція просить допомогти мамі Тараса: її картка – Давидюк Людмила Миколаївна – 5167490061397452.

За даними ІМІ, Тарас Давидюк став 69-м медійником, що загинув під час російсько-української війни.

Liked the article?
Help us be even more cool!