ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув колишній оператор ТРК “Вежа” Андрій Бойко

08.04.2023, 12:29
Фото: ТРК
Фото: ТРК

Колишній оператор івано-франківської ТРК “Вежа”, військовослужбовець Андрій Бойко загинув 6 квітня внаслідок ворожого обстрілу поблизу Гуляйполя (Запорізька область). Про це повідомила телерадіокомпанія на своїй фейсбук-сторінці.

Андрій з перших днів повномасштабної війни добровільно вступив до лав ЗСУ та служив командиром стрілецького взводу 102 оБр ім. Дмитра Вітовського. 

“Честь всім тим, хто захищає Україну, тим, хто зараз в окопах і на постах, всім тим, хто б‘ється і перемагає противника, який в десятки разів переважає в артилерії, авіації, техніці та снарядах, всім тим, хто після декількох поранень і контузій, беруть зброю в руки, і всупереч болю, стискаючи зуби, йдуть в бій! Ми продовжуємо справу попередніх поколінь, ми пишемо історію цілого світу, і ми переможемо!”, - писав раніше Бойко на своїй сторінці в Instagram. 

Як повідомляє Суспільне, Андрій Бойко народився 5 жовтня 1996 року. Вчився у фізико-технічному ліцеї. Згодом продовжив навчання в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Також закінчив аспірантуру в Університеті Короля Данила. Працював оператором у телерадіокомпанії “Вежа”.

У 2018 році разом з колегами заснував компанію “Лампа Продакшн”, яку згодом перейменували в “YANG.agency”.

“Компанія під керівництвом Андрія створювала відео контент, зокрема соціальні та рекламні ролики, телепрограми, а також здійснювала SMM супровід різних підприємств та брендів”, - зазначила агенція.

“Ми втратили найкращого друга, брата, частину нашої сім‘ї з ним і частину нашого серця. Хто знав його, той бачив це світло, цю відвагу, і цю любов, яку неможливо осягнути очима — лише серцем”, - написали на Facebook-сторінці “YANG.agency”.

Андрій Бойко був нагороджений відзнакою “За бойову звитягу”.

Liked the article?
Help us be even more cool!