ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко (доповнено)

07.02.2023, 14:13
Фото – фейсбук Станіслава Кухарчука
Фото – фейсбук Станіслава Кухарчука

Під Вугледаром (Донецька область) загинув телеоператор черкаської філії телеканалу “Інтер” Павло Тимошенко, який з початком повномасштабної війні став на захист України. 

Про це 6 лютого повідомив його колега, кореспондент черкаського корпункту “Інтера” Станіслав Кухарчук на своїй фейсбук-сторінці.

“Бро, з твоїми хворобами та трьома дітьми ти взагалі не мав би бути там... Закон цього не передбачає, але ти в лавах перших пішов захищати свій дім і свою країну. І ти виконав свій обов'язок до кінця! 12 років ти був для мене другою родиною на нашому маленькому черкаському корпункті, ми ділили з тобою все – обіди, вечері, відрядження, радощі і біди... Та більше я не зможу тебе обійняти чи просто привітатися по телефону: ти загинув, загинув, захищаючи такий далекий від твого дому Вугледар. Паш, разом з тобою від мене пішла частина і мого життя, яке я так мріяв відновити після нашої Перемоги. Бро, якби ти знав, як мені не вистачатиме тебе...” – написав Станіслав Кухарчук.

“Якби ти тільки знав! Станіслав Кухарчук, Павло Тимошенко, Новини ТК “Інтер”... Як я хочу, щоб ці слова знову пролунали в ефірі, але більше не прозвучать – бо герої, на жаль, вмирають, і від того дуже боляче. Спи спокійно, друже…” – написав він.

Як розповіли представнику ІМІ в Черкаській області колеги Павла Тимошенка, він останні 12 років пропрацював на каналі “Інтер” у парі зі Стасом Кухарчуком. Ще раніше працював на каналі 1+1. Вчився Павло Тимошенко в Канівському училищі культури.

Доповненння. Павлу Тимошенко було 42 роки, він загинув на передовій під Вугледаром 5 лютого, розповів представнику ІМІ Станіслав Кухарчук. 

“Це підтвердили його батьки та брат. Проте, обставини загибелі поки не відомі. Дату та місце прощання ще не оголошували, оскільки поки не забрали тіло”, - сказав журналіст.

Павло Тимошенко народився 25 серпня 1980 року. З 2008 року працював оператором в черкаському корпункті на каналах ВІККА, 1+1 та Інтері. 

В перші дні повномасштабного вторгнення Павло попри інвалідність пішов добровольцем в Тероборону. Виконував завдання на території Золотоніського району Черкащини. З вересня їхній батальйон перекинули в Полтавську область. Потім – в район поблизу Бахмута. В лютому – під Вугледар. Служив стрілком у складі 118 бригади в 157 окремому батальйоні Територіальної оборони Черкаської області. Мав позивний "Знахар". У Павла залишилося троє дітей.

Павло Тимошенко, фото надане ІМІ його братом 

За даними ІМІ, Павло Тимошенко став 45-м медійником, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 37 загинули як учасники бойових дій або стали жертвами російських обстрілів не під час виконання журналістських обов'язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!