ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Філіппінах розстріляли журналіста

27.06.2018, 13:13
Фото - Reuters / Erik De Castro

На Філіппінах 23 червня невідомі вбили журналіста місцевого видання The Media Messenger Мануеля Лаксаману. Про це йдеться в заяві Міжнародного комітету із захисту журналістів (CPJ), повідомляє Громадське.

Журналіста розстріляли, коли він їхав на авто в місті Кабанатуан, у провінції Нуева Есіха на острові Лусон. Згідно з повідомленнями, Лаксамана виїхав з вулиці, де в його авто почали стріляти. Журналіст помер у медичному центрі міста.

Як повідомляє філіппінська газета Inquirer, Лаксамана розстріляли, коли він повертався додому із зустрічі з іншими операторами кар'єрів.

Журналіст також працював розробником нерухомості і оператором кар'єрів. Поліція заявила, що його вбивство може бути пов'язане з його роботою в якості підрядника на каменоломні в провінції Нуева Еджія.

Лаксамана також очолював на Філіппінах організацію Центральної медіа-асоціації “Лусон”.

Комітет із захисту журналістів засудив вбивство Лаксамани і закликав владу країну встановити вбивць та притягнути їх до відповідальності.

Філіппіни посідають п'яте місце у списку країн, де панує найбільша безкарність за вбивство журналістів, згідно з рейтингом CPJ.

Liked the article?
Help us be even more cool!