ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччині знищили російського пропагандиста, відомого скандалом із секс-іграшками

Фото – телеграм-канал "Миша на Донбассе"
Фото – телеграм-канал "Миша на Донбассе"

У Донецькій області під містом Красногорівка ліквідували російського окупанта, пропагандиста, автора телеграм-каналу “Міша на Донбасі” Михайла Лучина. Про це повідомляє російський пропагандистський канал “Царьград”.

За даними пропагандистів, Лучин був командиром взводу БПЛА 5 бригади. Його ліквідували вранці 20 липня внаслідок боїв за Красногорівку на Мар'їнському напрямку фронту в результаті контратаки Збройних сил України.

Український журналіст Денис Казанський звернув увагу, що Лучин викладав фото про кладовище українців, але залишився на ньому сам.

“Російського окупанта Михайла Лучина, командира взводу БПЛА і автора каналу “Міша на Донбасі” знищено під Красногорівкою. Той випадок, коли викладав картинки про “цвинтар укров”, але залишився на цьому цвинтарі сам”, – написав Казанський.

Фото твіттер Денис Казанський

Як повідомляв ІМІ, у квітні 2023 року українські хакери зі спільноти “Кібер Спротив” зламали акаунт на AliExpress російського пропагандиста Михайла Лучина та переоформили його замовлення на $25 тисяч – замість дронів на секс-іграшки. Сам пропагандист підтвердив факт зламу.

Liked the article?
Help us be even more cool!