ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччині на дільниці виявили осіб з підробленими журналістськими посвідченнями

21.07.2019, 21:19
Фоо - police.dn.ua

У Покровську (Донецька область) на виборчій дільниці виявлені особи з журналістськими посвідченнями, які мають ознаки підробки (роздруковані на принтері). 

Про це 21 липня повідомив заступник начальника поліції Донецької області Павло Алєксєєнко на брифінгу в Краматорську, повідомляється на сайті Національної поліції у Донецькій області.

Поліція проводить перевірку у рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 358 Кримінального кодексу України (підробка документів).

Як повідомляв ІМІ, 21 липня у Кременчуці Полтавської області на виборчих дільницях були присутні громадяни із журналістськими посвідченнями позаштатних кореспондентів газети “Автограф” та комунальної “Кременчуцької міської телерадіокомпанії”. Водночас вони представляються спостерігачами.

21 липня у Мар’їнці (Донецька область) на окрузі №59 помічені люди, що представляються працівниками ЗМІ, але не мають посвідчень.

21 липня у місті Коростень Житомирської області ОВО №64 на дільницях затримали чотирьох осіб з посвідченнями журналістів ТОВ “Телерадіокомпанія Житомирські новини”. У поліції перевіряють законність посвідчень.

Liked the article?
Help us be even more cool!