ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччині сепаратисти вилучили тираж газети "Провінція"

30.04.2014, 14:20

30 квітня тираж свіжого номера газета «Провінція», що видається у м.Костянтинівці (Донецька обл.) і друкується в друкарні м. Горлівки, не був доставлений до редакції, повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, о 6.20 ранку на в'їзді до Костянтинівки з боку Артемівська водія «Газелі», що здійснює доставку видання до редакції за угодою, невідомі зупинили на блок-посту, що з'явився нещодавно. У водія забрали ключі і мобільний телефон.

Після цього невідомі, які чергують на блок-посту, викликали по телефону «коменданта Костянтинівки», що представляє так звану «Донецьку народну республіку». Коли той прибув на місце, водію «Газелі» почали погрожувати, що вантаж буде знищений разом з машиною. Весь тираж  газети «Провінції» під загрозою був перевантажений в іншу «Газель» без номерів.

Передплатна частина накладу видання залишилася на Артемівському вузлі зв'язку, з якого після укрупнення структур «Укрпошти» здійснюється доставка газети передплатникам міста та району. Поки що передплатникам  Костянтинівки видання не надійшло. Редакція дізналась тільки, що машина «Укрпошти» проїхала блок-пост без пригод.

Редакція газети повідомила про інцидент міськвідділу міліції і правоохоронці вже провели необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, уночі 22 квітня у місті Константинівка (Донецька область) невідомі закидали офіс місцевої газети “Провінція” пляшками з займистою речовиною, унаслідок чого виникла пожежа і пошкодила майно редакції.

Liked the article?
Help us be even more cool!