ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччині "регіонал" заборонив журналістам знімати його зустріч з виборцями

12.09.2012, 00:13

10 вересня у Донецькій області в місті Красногорівка кандидат в депутати від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу №59 Олександр Васильєв грубо заборонив журналістам телеканалу Капрі знімати його зустріч з виборцями, повідомили на каналі.


“Він сказав: "чуєш, приберіть цю камеру звідси. Коли я кажу - прибирай! А то її викину он туди ... чуєш? Прибирай ..." Офіційних пояснень ніхто не збирався надавати, спілкування охорони кандидата з журналістами супроводжувалося погрозами ще зустрітися в місті Красноармійськ, де знаходиться офіс телебачення”, - розповіла головний редактор телеканалу Ірина Прилепська.


Також голова правління Донецької обласної спілки споживчих товариств та депутат Донецької облради Василь Гончаренко заявив, що журналісти - це провокатори і жорстко витребував виключити камери.


Зазначимо, що зустріч кандидата планувалася з викладачами Донецького державного аграрного технікуму в актовому залі навчального закладу. При цьому, коли журналісти прибули на місце заходу, директор технікуму Анатолій Рибак та його заступник Наталія Смагарь почали хвилюватися і вимагати, щоб телевізійники пішли.


"Що ви тут робите? Ви прийшли на нашу територію!", - переказали їх слова журналісти.


Міліціонери, які прибули на зустріч, ніяк не відреагували на витіснення ЗМІ.

Корреспондент
 
Liked the article?
Help us be even more cool!