ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччини невідомі закидали офіс телеканалу "Капрі" займистими пляшками

11.02.2014, 13:32

Уночі 8 лютого, приблизно в 2:25 у Красноармійську Донецької області невідомі розбили вікна будівлі регіонального телеканалу “Капрі”, у вікна другого поверху кинули три пляшки із запальною сумішшю, повідомляється на сайті телеканалу.

В результаті нападу розбиті 20 склопакетів та вхідні двері першого поверху і обгоріло два вікна на другому поверсі.

“Напад було сплановано і виконано блискавично, про це свідчить той факт, що спустившись з другого поверху на звуки розбитого скла, співробітники телеканалу не виявили нападників”, - повідомляється на сайті.

Директор телебачення “Капрі” Віктор Прилепський пов'язує напад з професійною діяльністю, а саме з об'єктивним висвітленням телеканалом подій, що відбуваються в Україні і в Донецькій області.

Співробітники правоохоронних органів прибули на місце події через 20 хвилин після виклику. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 КК України "Навмисне знищення або ушкодження майна". Проводиться розслідування, повідомляється на сайті ГУ МВС у Донецькій області.

Наступної ночі, 9 лютого, невідомі зірвали і погнули вивіску, яка вказує на місце розташування телеканалу “Капрі”.

“Скоєні дії, очевидно, спрямовані на припинення роботи телеканалу “Капрі” і залякування журналістів і працівників телекомпанії. Керівництво телекомпанії переконане, що причиною нападу та пошкодження майна телеканалу є об'єктивне висвітлення подій, що відбуваються в Україні і в регіоні, критичні зауваження на адресу народних депутатів України Л.В.Байсарова і Д.Омельяновіча, а також керівників міських комунальних підприємств та мерів м.Красноармійськ, м.Родинське і м.Димитров”, - зауважують на телеканалі.

Директор телеканалу “Капрі” звернувся до голови комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка з проханням сприяти у створенні слідчої комісії щодо порушення прав журналістів каналу.

Спрямовано також заяви до Міністерства внутрішніх справ, прокуратури Донецької області, Червоноармійської міжрайонної прокуратури.

 

Неизвестные не успокаиваются...

Liked the article?
Help us be even more cool!