ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донбасі запустили систему, яка дозволяє блокувати російське ТБ - РНБО

20.04.2018, 11:32

На Донбасі запрацювала комплексна система інформаційної протидії. Про це заявив секретар РНБО України Олександр Турчинов, повідомляє Радіо Свобода.

За його словами, вздовж усієї лінії розмежування була змонтована і почала діяти високоефективна технологічна система, яка дозволяє “повністю блокувати аналогове та цифрове телерадіомовлення, що транслюється з російської території та з окупованої Росією території України”.

При цьому, як стверджує Турчинов, система, блокуючи російський сигнал, не перешкоджатиме українському телерадіомовленню.

Він пояснив, що вздовж українсько-російського кордону “місце українського аналогового мовлення, яке припинить мовлення, можуть спробувати захопити російські телеканали”.

За даними РНБО, вже заблоковані понад 40 телеканалів, поширення трансляції яких в Україні обмежено рішеннями Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України, а також мовників, що підпадають під дію санкцій. Серед заблокованих телеканалів – “Новороссия ТВ”, Роcсия-24, ОплотТВ, 1-й Республиканский, НТВ, Россия-1.

Liked the article?
Help us be even more cool!