ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Дніпропетровщині журналістів не пустили через карантин на сесію міськради

06.04.2020, 10:15
Фото – poglyad.info
Фото – poglyad.info

Журналістів кам'янських видань "Пильний погляд" Валентина Фіголя та "Событие" Дениса Кравця не пустили на позачергову сесію міської ради 3 квітня. Про це представниці ІМІ в Дніпропетровській області розповів Валентин Фіголь. Утім, знімальну групу міського телеканалу пропустили.

"Вийшла до нас керівниця справами міськвиконкому Світлана Колесніченко і пояснила: "Ви не ображайтеся, ми вимушені обмежувати кількість допущених у сесійну залу, бо треба дотримуватися вимог розподілу людей по площі, тому ми, окрім депутатів, нікого взагалі не пускаємо". Ми постояли, подивились: нікого окрім депутатів дійсно не було – ані публіки, ані директорів комунальних підприємств, ані бюджетників. Але пропустили знімальну групу комунального телебачення МІС-ТВ", – розповів Валентин Фіголь.

Як пише журналіст для сайту "Пильний погляд", на сесії мали схвалити виділення 13 з половиною мільйонів гривень на заходи з протидії поширенню коронавірусної інфекції.

За словами журналіста, онлайн-трансляції позачергового засідання організовано не було. Матеріалів за результатами сесії пресслужба не надіслала.

"До вечора п'ятниці (3 квітня. – Ред.) ніякої офіційної інформації щодо сесії взагалі не надійшло. МІС-ТВ виклали свій сюжет шматками. Ті, кого не було на сесії, жодного уявлення про сесію так і не отримали. Я розцінюю це як тривожну тенденцію", – прокоментував Валентин Фіголь.

Журналісти із заявою до поліції не звертались.

Liked the article?
Help us be even more cool!