ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Дніпропетровщині суд ухвалив вирок героїні пропагандистських сюжетів "ДНР"

20.12.2019, 13:47
Фото – Vse.rv.ua
Фото – Vse.rv.ua

На Дніпропетровщині суд ухвалив обвинувальний вирок жінці, що неодноразово була героїнею пропагандистських сюжетів “ДНР”. Про це повідомляється на сайті Генеральної прокуратури України.

Так, Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області визнав винною громадянку в скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 258-3 КК України (створення терористичної групи чи терористичної організації). 

“Обвинувачена в якості “заступника начальника штабу 11 Дунайсько-Єнакіївського полку 1-го армійського корпусу народного ополчення т.зв. ДНР” підбирала та навчала добровольців з метою участі в бойових діях проти Збройних сил України.

Вказана особа неодноразово висвітлювалася ЗМІ незаконних збройних формувань терористичної організації “ДНР” як приклад жінки-військовослужбовця. Її постать стала прототипом героя фільму “Ополченка”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє ГПУ, під час досудового розслідування обвинувачена визнала провину в скоєнні вказаного злочину та викрила незаконну діяльність понад 20 кадрових російських військових, які перебували на тимчасово окупованій території Донецької області та брали участь у веденні агресивної війни проти України, а також щодо постачання бойової техніки з території РФ.

Liked the article?
Help us be even more cool!