ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На держтелеканалах Таджикистану заборонили показувати фільми з відвертими сценами

21.01.2019, 10:30
Фото - ozodi.org

Державні телеканали Таджикистану ретельно переглядатимуть усі фільми перед показом і вирізатимуть кадри з відвертими сценами, бо в керівництві ТБ назвали ці сцени аморальними і такими, що паплюжать національні цінності, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на таджицьку службу Радіо Озоді.

Заступник голови комітету з питань телебачення і радіомовлення Таджикистану Махмадшаріф Бобозода уточнив, що заборона на демонстрацію відвертих сцен у фільмах, які транслюють на держтелеканалах, пов’язана із запобіганням пропаганді чужої культури і повагою до національних цінностей.

Спеціальний пункт про захист моральності в кінострічках внесли до схваленого урядом нового статуту “Таджикфільму”. Згідно з документом, кіностудія “Таджикфільм” не тільки випускатиме кінокартини, але й суворо стежитиме за тим, щоб із вітчизняних та іноземних фільмів вирізали всі відверті сцени, включно з будь-якими фізичними дотиками.

Представники державного телеканалу послалися на численні прохання глядачів не демонструвати фільми з “інтимними сценами”.

Liked the article?
Help us be even more cool!