ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Чонгарі відкрили телевежу, яка мовитиме на Херсонщину та Крим

17.03.2017, 13:40

На Херсонщині, на адміністративній межі з Кримом в с. Чонгар, офіційно відкрили телекомунікаційну вежу, яка вестиме трансляцію на північні райони окупованого півострова. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційну сторінку у Twitter Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.

“Завершено будівництво 150–метрової вежі в с. Чонгар. Сьогодні розпочнеться мовлення на територію деяких районів Херсонської області та Криму”, - йдеться у повідомленні.

Висота новозбудованої вежі сягає 150 метрів, максимальний радіус поширення радіосигналу – 120-130 км, впевнений прийом - до 80 км. Територія розповсюдження сигналу: Генічеський та Новотроїцький райони Херсонської області, а також Джанкойський та Красноперекопський райони Автономної Республіки Крим. Також сигнал можна, з певними перешкодами, приймати в Красногвардійському районі, північній частині Білогорського та Сімферопольського районів.

Технічні можливості станції дадуть змогу транслювати в подальшому всі теле- та радіоканали українських мовників, яким будуть видані відповідні ліцензії.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення провела конкурс на чотири радіочастоти. Ліцензію на частоту 100.7 FM отримало “Українське радіо”; на 101.4 FM - кримськотатарська радіостанція “Meydan”, яка нещодавно відновила своє мовлення на материку; на 105,9 FM - нова кримська радіостанція “Радіо Крим.Реалії”; на 107.8 FM - місцеве радіо “Херсон ФМ”.

Фото - Міністерство з питань тимчасово окупованих територій

Liked the article?
Help us be even more cool!