ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Чернігівщині побили журналістів

14.06.2019, 10:01

У Прилуках Чернігівської області 13 червня заступник голови виборчого штабу кандидата в народні депутати Олександр Чалий побив двох журналістів проекту “Стоп корупції” Марію Гураль та Володимира Циганова. Про це повідомляється на сайті проекту.

Як пише видання, журналісти намагалися потрапити на публічний захід, де один з кандидатів у депутати зустрічався з громадськістю. Знімальна група хотіла перевірити наявну у них інформацію щодо підкупу виборців на даному заході.

За інформацією видання, Чалий спочатку намагався вирвати мікрофон у журналістки Марії Гураль, а потім почав її бити. Згодом він почав бити колегу журналістки Володимира Циганова, який намагався захистити дівчину.

Унаслідок нападу Марія Гураль отримала струс мозку, а Володимир Циганов – численні садна та забої.

За фактом побиття двох журналістів поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо журналіста, повідомляється на сайті Нацполіції у Чернігівській області.

Як встановили правоохоронці, журналісти намагалися потрапити на публічний захід, де один з кандидатів у депутати зустрічався з громадськістю. Співробітники одного з телеканалів хотіли перевірити наявну в них інформацію щодо підкупу виборців на цьому заході.

В цей час один з прибічників кандидата завадив журналістам здійснювати професійну діяльність та спричинив їм тілесні ушкодження.

Поліцейські затримали нападника і оголосили про підозру у вчиненні злочину.

Liked the article?
Help us be even more cool!