ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Чернігівщині під час виборів до ОТГ спостерігач забороняв журналісту знімати

03.05.2017, 13:53

30 квітня у місті Мена Чернігівської області, під час виборів до об’єднаної територіальної громади (ОТГ), офіційний спостерігач від однієї з політичних сил (на фото) перешкоджав працювати журналісту сайту “Чернігівський  монітор” Юрію Паперному, зареєстрованому на виборчій дільниці. Про це Юрій Паперний повідомив представнику ІМІ в Чернігівській області.

За словами Паперного, конфлікт виник через те, що присутній на виборчій дільниці офіційний спостерігач вимагав від журналіста зареєструватися, хоча той це вже зробив.

В свою чергу, Юрій Паперний попросив представитися спостерігача. “Скоріш за все, ця людина - спостерігач, судячи по його посвідченню, але прізвище він не назвав. Намагався заборонити мені  фотографувати, зірвав бленду з фотоапарата”, - зазначив він.

Свідками події стали численні інші журналісти та інші спостерігачі, що перебували на дільниці.

Під час інциденту одразу була покликана поліція, яка чергує на дільниці. Але так званий спостерігач швидко втік з місця події на авто.

В обласному управлінні поліції представнику ІМІ повідомили, що за даним фактом проводять перевірку, особу спостерігача, що перешкоджав журналісту, встановили.

Нагадаємо, 30 квітня у 19 областях України відбулися вибори голів 47 об’єднаних територіальних громад.

Фото - Свобода.fm

Liked the article?
Help us be even more cool!