ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Черкаській ОДТРК зірвався випуск новин

26.10.2011, 04:52
На телеканалі «Рось»  (Черкаська обласна державна телерадіокомпанія)» 21 жовтня не вийшов запланований  випуск «Черкаської служби новин». Про це повідомили «Прочерку» власні джерела.
 
Як зазначає видання, замість двадцятихвилинного випуску о 19.00 відбувся повтор новин, що вийшов в ефір на каналі о 16:00.

За інформацією співробітників ЧОДТРК, які побажали не називатися, випуск був зірваний через узгодження керівниками каналу сюжету  про те, як зростає рейтинг Партії регіонів.

«У газеті «Нова молодь Черкащини» вийшов матеріал Тетяни Воронцової про те, що в райлікарні у Червоній Слободі, не витримавши тиску, багато медпрацівників закладу виявили бажання вийти з лав Партії регіонів. Звичайно ж, влада вирішила виправити ситуацію через підконтрольний їй телеканал. Тож від журналістів телеканалу вимагався матеріал про те, як неймовірно зростає рейтинг Партії регіонів в області» -  повідомили «Почерку»  журналісти  на правах анонімності.

Заступниця  генерального директора з творчих питань Оксана Химич відмовилася коментувати ситуацію  на телеканалі.

У свою чергу генеральний директор Черкаської ОДТРК Юрій Уздемір запевнив, що ніяких збоїв у випуску новин не було.

«У нас бувають повтори. Сіткою мовлення це передбачено. Буває ж, що технічно працівники не встигають змонтувати сюжет. Але конкретно в п’ятницю ніякої надзвичайної події не було» – запевнив Юрій Леонідович.

ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!