ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Apple подали до суду з вимогою видалити Telegram з App Store

18.01.2021, 09:45

Позов з вимогою видалити месенджер Telegram з магазину застосунків App Store до корпорації Apple подала американська некомерційна організація Coalition for a Safer Web. Позов був поданий до Окружного суду США з Північної Каліфорнії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання The Washington Post.

В НКО впевнені, що месенджер потрібно видалити з магазину компанії, оскільки його керівництво не змогло припинити поширення повідомлень екстремістського характеру під час заворушень у США.

За словами президента коаліції Марка Гінзберга, розміщена в Telegram інформація ненависницького змісту порушує умови Apple з обслуговування магазину застосунків компанії.

Нагадаємо, в січні прихильники Трампа організували акцію протесту біля Капітолія, де американський конгрес зібрався, щоб затвердити результати президентських виборів. Протести переросли в заворушення і проникнення прихильників Трампа в приміщення Капітолія. Унаслідок заворушень загинуло п'ять осіб.

Протестувальники пішли на штурм будівлі конгресу, де відбувалося засідання, на якому мали затвердити перемогу на виборах президента Джо Байдена. У підсумку протестувальники увірвалися в зал засідань Сенату Сполучених Штатів.

Liked the article?
Help us be even more cool!