ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївський журналіст звернувся до омбудсмена через ненадання інформації

05.04.2018, 10:32

Миколаївський журналіст Андрій Лохматов поскаржився Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини на першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації В’ячеслава Боня через ненадання запитуваної інформації про відрядження голови ОДА Олексія Савченка. Про це Андрій Лохматов повідомив ІМІ.

“Я три рази намагався домогтися від Миколаївської ОДА інформації про численні відрядження Олексія Савченка в 2017 році. Я просив конкретну інформацію, куди він їздив кожен раз, але перший заступник В'ячеслав Бонь кожен раз давав мені тільки загальну інформацію без тієї, яку я просив”, - розповів Лохматов.

У зв’язку з цим він написав скаргу омбудсмену з проханням провести перевірку на предмет вчинення адміністративних правопорушень В. Бонем у зв’язку з несвоєчасним наданням інформації на запит та наданням неповної інформації.

Також журналіст просить омбудсмена притягнути першого заступника Миколаївської ОДА до адміністративної відповідальності та зобов’язати його надати запитувану інформацію.

Liked the article?
Help us be even more cool!