ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївська комунальна ТРК "Март" просить 1 млн грн дотації з міськбюджету

25.04.2018, 15:02
Фото - 0512

Комунальна телерадіокомпанія “Март” (Миколаїв) просить місцевих депутатів виділити підприємству дотацію з міського бюджету в розмірі 1 мільйон 50 тисяч гривень. Про це представники каналу розповіли на засіданні депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста 24 квітня, повідомляє 0512.

Ця сума потрібна комунальному підприємству для погашення боргів за аналогове і цифрове мовлення. На засіданні комісії головна редакторка каналу Аліна Кокошко нагадала, що у них з міською радою укладено договір.

“Транслюються сесії в прямому ефірі - 55 годин, з них оплачено 23 години, тобто 32 години повисли в повітрі. При цьому є договір з приватним підприємцем, який транслює в інтернеті, і там все оплачується, а в прямому ефірі не оплачується”, - розповіла Кокошко.

Також вона зазначила, що міськвиконком заплатив менше зазначеної суми, і тепер вони змушені просити кошти. “За минулий рік міськвиконком у нас замовив послуги і оплатив 645 тисяч гривень, в той же час безкоштовно понад цього отримав послуг більш ніж на 800 тисяч гривень. Я не знаю, в якому бізнесі є таке, що бонус більше оплати. Якби ці 800 тисяч були оплачені, ми б не просили сьогодні дотацію”, - зазначила Кокошко.

На що депутати стали обурюватися і звинувачувати телеканал, що ті не запрошують їх на свої програми для висвітлення міських проблем.

Зі свого боку в.о. директора ТРК “Март” Наталія Якобсон зазначила, що підтримує ідею роботи з депутатами, ось тільки далеко не всі хочуть працювати. “Ми ж не проти працювати, ми чекаємо від вас пропозиції, від вашої прес-служби... Я можу дати візитки, контакти, я почала обдзвонювати за списком депутатів, запрошувати на ефіри”, - сказала Якобсон.

Крім того, як зазначила головна редакторка Аліна Кокошко, якщо їм не виділять гроші, то канал може припинити своє існування.

Зрештою, депутати підтримали цю пропозицію. Тепер представникам ТРК “Март” необхідно отримати схвалення інших комісій.

Liked the article?
Help us be even more cool!