ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївська ОДА не надала відповіді по суті на запит журналіста

22.01.2019, 15:11

Миколаївська облдержадміністрація не надала відповіді по суті на інформаційний запит журналісту Андрію Лохматову. Про це він розповів представниці ІМІ в Миколаївській області.

За словами Лохматова, він звернувся з інформаційним запитом до Миколаївської ОДА з приводу виділення коштів в обласному бюджеті на реконструкцію будівлі Миколаївської обласної дитячо-юнацької спортивної школи “Обласний шахово-шашковий клуб” ім. М.В. Шелеста.

Журналіст пояснив, що реконструкцію цього закладу розпочато минулого року, але наразі невідомо, чи передбачено кошти на її продовження у 2019 році, про що, власне, він і запитав у представників влади.

Проте в отриманій відповіді за підписом профільного заступника голови ОДА Євгена Шевченка йдеться про те, скільки було виділено і використано коштів на ремонт будівлі минулого року, який порядок ремонту, які роботи було проведено, що зазначалося на нарадах з цього приводу.

Відповіді ж на запитання: “Чи виділено кошти на ремонт у 2019 році, і якщо так, то яка сума?” –   так і не було надано.

У коментарі представниці ІМІ Андрій Лохматов пояснив, що звертатиметься до ОДА з повторним запитом. У разі схожої відповіді, без вичерпного інформування на поставлені питання, журналіст буде змушений звернутися до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Як повідомляв ІМІ, раніше миколаївський журналіст Андрій Лохматов поскаржився Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини на першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації В’ячеслава Боня через ненадання запитуваної інформації про відрядження голови ОДА Олексія Савченка.

Фото – Фейсбук Андрія Лохматова

Світлина від Андрія Лохматова.   Світлина від Андрія Лохматова.
Liked the article?
Help us be even more cool!