ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ми прибираємо посередника у спілкуванні з аудиторією - прес-секретарка Зеленського

06.06.2019, 15:34
Фото - ukrinform.ua

Прес-секретарка Президента України Юлія Мендель наголосила на тому, що процеси споживання та усвідомлення інформації постійно змінюються, адже ми живемо у цифровому світі.

Про це вона заявила 6 червня під час круглого столу “Свобода слова в Україні: виклики та можливі рішення” з нагоди Дня журналіста, повідомляє Укрінформ.

“А відтак перед журналістами стоїть колосальна відповідальність щодо того, як подати цю інформації, як її перевірити, як зробити фактчек цієї інформації, ну і те, як перебувати в цій інформаційній конкуренції”, - сказала Мендель.

За її словами, в Адміністрації Президента України підтримують свободу слова та поважають журналістів. “Але давайте не забувати, що медіа і влада ідуть по різні боки однієї дороги. Та все ж таки крокують до однієї мети - до єдиної держави”, - сказала Мендель.

Вона також зазначила, що в АПУ розуміють важливу роль використання цифрових медіа. “Ми прибираємо посередника у спілкування з аудиторією, ми можемо бути незалежними, ми можемо розширювати свої контакти і стати більш професійними”, - підкреслила прес-секретарка.

Нагадаємо, 6 червня в Україні відзначають День журналіста.

Як повідомляв ІМІ, 6 червня медіарух “Медіа за усвідомлений вибір” з нагоди професійного свята, Дня журналіста, звернувся до Президента України Володимира Зеленського з пропозицією першочергових медіареформ.
Liked the article?
Help us be even more cool!