ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ми побачили велику цінність якісних локальних медіа – журналіст Іван Антипенко

05.07.2023, 16:30
Фото – Facebook-сторінка Івана Антипенка
Фото – Facebook-сторінка Івана Антипенка

Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну стала очевидною цінність якісних локальних медіа. Про це в інтерв'ю ІМІ розповів кореспондент Радіо Свобода Іван Антипенко.

“Ми побачили велику цінність якісних локальних медіа, які в регіонах працювали, побачили цінність журналістів, які знаються на специфіці регіону і можуть без зайвого надриву і хайпу пояснити простими словами, що відбувається”, – сказав Антипенко.

Він зазначив, що, коли правобережжя Херсонщини було окуповане, він разом з колегою з онлайн-видання “МОСТ” Сергієм Нікітенком написав матеріал про те, як влаштована ієрархія окупаційної влади Херсонщини. І цей матеріал читали багато людей.

“Аудиторія максимально широка. Передусім це, звісно, люди, які жили там, на окупованій території. Тому що в перші місяці там був інформаційний вакуум, були постійні перебої зі зв'язком, були проблеми з доступом до українських сайтів. Люди могли заходити через VPN і то не завжди. Але ми знали точно, що нас там читають, що нас там обговорюють і поширюють”, – розповів журналіст.

Нагадаємо, Збройні сили України звільнили Херсон 11 листопада 2022 року.

Як повідомляв ІМІ, жителі Херсона отримували фішингове SMS-розсилання: у такий спосіб окупанти готові купувати інформацію про ЗСУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!