ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ми дізналися першими, що під Каховкою вже російські війська, – головред видання "Мост"

31.01.2023, 18:00
Фото – Getty Images
Фото – Getty Images

Журналісти онлайн-видання "Мост" першими дізналися 24 лютого, що російські війська вже під Каховкою. Але медійники не поспішали публікувати цю інформацію на тлі паніки та чуток.

Про це Сергій Нікітенко розповів в інтерв’ю ІМІ.

"Ми дізналися першими, десь до обіду, що під Каховкою російські війська, але не ставили це, поки нам не скинули відео, на якому ми впізнали перехрестя на Каховку на трасі. Тоді стало зрозуміло, що це правдиве відео і на ньому не наші військові", – розповів Сергій Нікітенко.

Він зазначив, що в перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну на електронні адреси багатьох медіа Херсонщини надійшли листи від росіян, угруповань "Л/ДНР", які закликали переходити на їхній бік. За словами Сергія Нікітенка, у їхньої редакції не було часу, щоб на них відповідати. 

Після обіду на медіа почалася сильна DDos-атака. І певний час "Мост" публікував новини в телеграм-каналі та на Facebook-сторінці. 

Як повідомляв ІМІ, у серпні 2022 року російська Федеральна служба з нагляду у сфері зв’язку, інформаційних технологій та масових комунікацій заблокувала "Мост" для російських користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!